ONS MOTTO

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT OOK BENT!

LEES DE REFERENTIES

De beste reclame zijn tevreden klanten en mooi afgewerkte projecten.
team5

” Heel veel dank voor alles en de zeer goede service. Wij zullen zeer zeker uw bedrijf aan iedereen aanbevelen. Hartelijke groet. “

Walter Francia, Artstudio

team8

” Wij zijn zeer tevreden met de 2 prachtige scheidingswanden van Wereldbar, Schell Projects. “

Kim Scholten, Labdigital

team6.jpg

” SHDH is actief in de ouderenzorg en biedt een breed scala aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn in Haarlem en omstreken. Veel van onze cliënten maken ook overdag gebruik van het bed. Bij ons staat vrijheid centraal: we werken met vrijheid bevorderende maatregelen.
Als adviseur facilitaire zaken en inkoop van SHDH heb ik nauw contact met Schell Industries. Ruim een derde van onze bedden is afkomstig van Schell Industries.
Zij denken mee in de mogelijkheden zoals deelbare hekken, scharnieren en hoog-laag bedden. Hierdoor sluiten de bedden goed aan bij onze bedrijfsfilosofie waarbij wij uitgaan van hetgeen de bewoner zelf kan en wil. Daarnaast bevatten ze ook een aantal functies waardoor wij aan belangrijke arbo-aspecten voor onze medewerkers voldoen.

Schell Industries staat open voor feedback en is een luisterend oor wanneer het gaat over vraagstukken uit onze organisatie. Een erg kwalitatieve toegankelijke organisatie. “

Roland Horbach, Adviseur facilitaire zaken en inkoop SHDH

team1

” Na enkele introductiegesprekken en een showroombezoek zijn wij overtuigd geraakt van de kwaliteit van de organisatie en de producten. Omdat wij dus beide niet uit de zorg komen, is goede informatieverstrekking vanuit de leverancier erg belangrijk. Het bed moest daarbij niet alleen technisch goed zijn, maar ook een moderne uitstraling hebben, volledig passend in het concept Scheyvenhof. Daarom vonden wij het erg prettig dat het bed naar eigen wens (op maat) samengesteld kon worden.

Dit geldt eveneens voor de interieurinrichtingen van Schell Projects, een zusteronderneming van Schell Industries. Ook de kasten zijn volledig op maat voor ons geproduceerd en aangepast aan de inrichtingen en kleuren van Scheyvenhof.

Schell kenmerkt zich in algemene zin door zijn flexibiliteit, accuraatheid, vriendelijkheid en gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Afspraak is bij Schell ook echt afspraak. Wij zijn daarom erg te spreken over de geleverde diensten en producten, maar belangrijker nog: onze bewoners zijn tevreden. “

Nino Schmitz, Oprichter Scheyvenhof

team2

“Schell Projects is een kwalitatief en betrouwbaar bedrijf. Ons project werd goed opgevolgd en we zijn zeer tevreden van de samenwerking.”

particulier

'' WIJ LEGGEN DE LAT HOOG VOOR ONSZELF, DAT VERKLAART WAAROM WIJ GRAAG SAMENWERKEN MET ARCHITECTEN EN INTERIEURARCHITECTEN DIE NET ZULKE HOGE KWALITEITSNORMEN VOOROPSTELLEN ALS WIJZELF. ''
image
http://www.schellprojects.be/wp-content/themes/blake/
http://www.schellprojects.be//
#50CCB3
style1
paged
Loading posts...
/home/schelvp267/domains/schellprojects.be/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.schellprojects.be/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
vul hier uw emailadres in
on
off